(untitled) (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
Ushbu maqolada masofaviy ta’limning zamonaviy jamiyatdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Ta’limning ushbu shakli texnologik rivojlanish va pandemiya davrida qanchalik muhim bo‘lib qolgani yoritiladi. Maqolada masofaviy ta’limning afzalliklari, kamchiliklari va uning an’anaviy ta’lim bilan uyg‘unligi o‘rganilgan. Shuningdek, uning kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida xulosalar berilgan.