(untitled) (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
Maqolada jinoyat protsessida davlat hisobidan tayinlangan himoyachilar ishtiroki bilan bog‘liq protsessual xarajatlarning huquqiy tabiati, ularni mahkumlardan undirish mexanizmlaridagi mavjud kamchiliklar hamda qonunchilikni takomillashtirish yo‘nalishlari tahlil qilingan. Xorijiy davlatlar tajribasi qiyosiy-huquqiy tahlil asosida O‘zbekiston amaliyotini takomillashtirish bo‘yicha amaliy takliflar ishlab chiqilgan.