O’ZBEKISTONDA XUSUSIY SEKTORNI RIVOJLANTIRISH ORQALI MAKROIQTISODIY BARQARORLIKNI TA’MINLASH IMKONIYATLARI (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada makroiqtisodiy barqarorlikni ta’minlash sharoitida xususiy sektor tizimini rivojlantirishning dolzarb masalalari yoritilgan bo‘lib, xususiy tadbirkorlik tushunchasi, uning jahon iqtisodiyotidagi ahamiyati, ushbu sohani rivojlanish tendentsiyalari o‘rganilib, xulosa va takliflar keltirib o‘tilgan.
Keywords: makroiqtisodiyot, barqarorlik, tadbirkorlik, kichik va o’rta biznes.