OZIQ-OVQAT SANOATI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA MARKETING STRATEGIYASINI SHAKLLANTIRISH BOSQICHLARI (World Conference on Agricultural and Earth Sciences, 2026)
Ushbu maqolada oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish zaruriyati va uni amalga oshirish bosqichlari tadqiq qilingan. Shuningdek, oziq-ovqat sanoati raqobatbardoshligini oshirishda marketing strategiyasini shakllantirish bosqichlarini amalga oshirish yuzasidan xulosalar bayon etilgan.
Keywords: Oziq-ovqat, oziq-ovqat sanoati, raqobatbardoshlik, marketing, marketing strategiyasi, bosqich.