(untitled) (World Conference on Agricultural and Earth Sciences, 2026)
Mahalliy soliqlarning yigʻiluvchanlik darajasi soliq majburiyatlarining qay darajada aniq va oʻz vaqtida toʻlanganini ifodalovchi iqtisodiy koʻrsatkichdir. Umumiy tarzda quyidagi formula boʻicha hisoblanadi