(untitled) (Symposium on Life and Environmental Sciences, 2026)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida biologiya fanini o‘qitish samaradorligini oshirishda tabiiy fanlar integratsiyasining ahamiyati va uning psixologik-pedagogik jihatlari yoritilgan. Tadqiqotda fanlararo bog‘liqlikning o‘quvchilar dunyoqarashini shakllantirishdagi o‘rni, Science (tabiiy fanlar) dasturining afzalliklari hamda metodist olimlarning integratsiyalashgan ta’lim borasidagi qarashlari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy interfaol metodlar orqali ta’lim sifatini takomillashtirish masalalari bayon etilgan.