(untitled) (Symposium on Life and Environmental Sciences, 2026)
14-15 yoshli karatechilarning mashg‘ulot vaqtida jismoniy holatini to‘g‘ri baholash nafaqat natijadorlikni oshiradi, balki o‘ta zo‘riqish dan himoya qiladi. Maqolada qon va so‘lak tarkibidagi asosiy biokimyoviy ko‘rsatgichlar tahlil qilinadi.