САВДО ХИЗМАТЛАРИ ТИЗИМИДА МАҲСУЛОТЛАР СИФАТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ЙЎЛЛАРИ (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Ушбу мақолада савдо хизматлари тизимида маҳсулотлар сифатини ривожлантириш ва юқори даражага кўтаришнинг замонавий услубларини жорий этиш лозимлигига алоҳида эътибор қаратилган.
Keywords: сифат, тизим, маҳсулот, хизмат, рақобатбардошлик, мижоз, мулоқот.