(untitled) (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Мастисан препаратининг серозли, катарал, фибринозли, йирингли ва субклиник маститларни умумий даволаш самарадорлиги ўртача 80% ни ташкил этиши аниқланди. Мастисепт препарати серозли, катарал, фибринозли, йирингли ва субклиник маститларни умумий даволаш самарадорлиги ўртача 85% ташкил этиши ҳамда 14 % сигирларда сут маҳсулдорлигини тўла тикланмаслиги аниқланди.