(untitled) (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Mazkur maqolada oliy tibbiy ta’lim muassasalari talabalarining kasbiy rivojlanish jarayonida yuzaga keladigan psixologik muammolar tahlil qilinadi. Tibbiy ta’limning murakkabligi, yuqori mas’uliyati va stressga boyligi talabalar ruhiy holatiga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi. Tadqiqot davomida talabalar duch keladigan asosiy psixologik to‘siqlar, ularning kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf etish yo‘llari o‘rganildi. Shuningdek, psixologik qo‘llab-quvvatlash tizimining ahamiyati yoritildi.