(untitled) (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
Ушбу мақолада савдо хизматлари тизимида маҳсулотлар сифатини ривожлантириш ва юқори даражага кўтаришнинг замонавий услубларини жорий этиш лозимлигига алоҳида эътибор қаратилган.