(untitled) (Symposium on Natural and Applied Sciences, 2026)
Ushbu maqolada G’azzoliyning til sababli boshning qanday balolarga duchor bo’lishi mumkinligi, yaxshi va yomon so’zning oqibatlari, g’iybat, chaqimchilik, g’aflay, tilyog’lamalik, so’kinib gapirishga bo’lgan fikrlari, umuman olganda, tilning qanday ofatlari borligi haqidagi qarashlari keltirilgan.