(untitled) (Symposium on Natural and Applied Sciences, 2026)
Ushbu maqolada yuqori aniqlikdagi qurollar va an’anaviy qurollarning ehtimoliy ta’siri natijasida fortifikatsion inshootlarning chidamliligini aniqlash ko‘rib chiqilgan. Fortifikatsion inshootlarning chidamliligini aniqlashda matematik modellashtirish usuli orqali amalga oshirilgan. Matematik modellashtirish orqali olingan natijalardan kelib chiqib, fortifikatsion inshootlarni barpo qilish bo‘yicha xulosa va takliflar berilgan.