ТАРБИЯ ЖАРАЁНИ ЎҚИТУВЧИ ВА ЎҚУВЧИЛАР ЎРТАСИДАГИ ҲАМКОРЛИК ЖАРАЁНИДИР (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ушбу мақолада тарбиянинг бош мақсади, ўзбек ҳалқининг ёш авлодни ҳаётга тайёрлашда қўллаган усул ва воситалари, урф-одатлари хақида ёритилган. Шунингдек, шарқнинг буюк алломалари томонидан таълим ва тарбия масалаларига алоҳида эътибори ва фикрлари келтирилган.
Keywords: қадрият, идрок,ахборот, урф, одат, меҳнатсеварлик, жанговорлик, аҳлоқ-одоб, нафосат, дўстлик.