(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ушбу мақолада тарбиянинг бош мақсади, ўзбек ҳалқининг ёш авлодни ҳаётга тайёрлашда қўллаган усул ва воситалари, урф-одатлари хақида ёритилган. Шунингдек, шарқнинг буюк алломалари томонидан таълим ва тарбия масалаларига алоҳида эътибори ва фикрлари келтирилган.