AMALIY SAN’ATNING KULOLCHILIK AN’ANALARI VOSITASIDA ESTETIK DIDNI TARBIYALASH METODIKASI (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
Ushbu maqolada mashg‘ulotlarning faol shakllari ma’ruza-dialog, muammoli ma’ruza, maslahat, suhbat, referat, ekskursiya, ishbilarmonlik o‘yini, munozara, davra suhbati, konferensiya. Mashg‘ulotlarni o‘tkazishning faol usullari: ko‘rgazmali qurollar, o‘z-o‘zini tarbiyalash darslari, muammoli ta’lim, amaliy topshiriq, muammoli topshiriq, muayyan vaziyatlarni tahlil qilish, dialog, munozaralar haqida ma’lumotlar berilgan.
Keywords: Mashg‘ulot, ko‘rgazmali qurollar, o‘z-o‘zini tarbiyalash darslari, muammoli ta’lim, amaliy topshiriq, muammoli topshiriq, muayyan vaziyatlarni tahlil qilish, dialog, munozara, polemik.