(untitled) (World Conference on Social Sciences, Law and Public Policy, 2026)
Ушбу тезисда суғурта соҳасида Anti-Fraud тизимларини жорий этишнинг ҳуқуқий ва ташкилий асослари таҳлил қилинади. Суғурта товонини асоссиз олиш хавфини эрта аниқлашда риск индикаторлари, шубҳали суғурта талабларини қўшимча текшириш, ахборот алмашинуви ва автоматлаштирилган таҳлил воситаларидан фойдаланиш масалалари ёритилади. Anti-Fraud тизимида қонунийлик, мутаносиблик, шахсга доир маълумотларни ҳимоя қилиш ва инсон назорати принципларини таъминлаш бўйича таклифлар илгари сурилади.