QURILISH KORXONALARIDA STRATEGIK BOSHQARUVNI TASHKIL ETISH VA UNING TARKIBIY ELEMENTLARI (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda qurilish mahsulotlari ishlab chiqarish korxonalarida strategik boshqaruvni tashkil etish masallari va uning tarkibiy qismlari tahlil qilingan hamda xorijiy olimlar hoyalari asosida ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.
Keywords: strategiya, strategik boshqaruv, bozor iqtisodiyoti, tashkiliy tuzilma, moslashuvchanlik, kichik biznes, startaplar, innovatsiyalar boʻlimi, innovatsion boʻlim, kompaniyalar strategiyasi.