BOJXONA ORGANLARI FAOLIYAT SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA MOTIVATSION BOSHQARUV USLUBLARI ASOSIY OMIL SIFATIDA (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada inson resurslarini boshqarishda motivatsiyaning yangi uslublarini bojxona organlari misolida joriy etishga oid ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan. Shuningdek, zamonaviy boshqaruv uslublar asosida faoliyatni baholash-« KPI » tizimining ahamiyati va amaliyotdagi holati yoritib berilgan.
Keywords: kadrlar tanlash, zamonaviy yondashuv, kadrlar salohiyati, kadrlar faoliyat samaradorligi, hard skills, soft skills, motivatsion boshqaruv