THE POSITIVE EFFECTIVENESS OF USING NATIONAL ARCHITECTURAL ELEMENTS IN MARKETS (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Mazkur maqolada « Bozorlarda milliy arxitektura unsurlaridan foydalanishning ijobiy samaradorligi » bozorlarining kelib chiqish tarixi ularning o‘rta asrlar va hozirgi paytdagi funksiyanal vazifalari, hozirda faolyat olib boryotgan milliy ruxdagi bozorlar arxitekturasida qo‘llanilgan milliy arxitektura unsurlari haqida batafsil bayon etilgan.
Keywords: Siyob bozori, Chorsu bozori, arka, gumbaz, ravoq.