(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
ушбу мақолада тижорат банкларининг молиявий хизматлари ва уларнинг турларига алоҳида эътибор қаратилган. Тижорат банклари томонидан кўрсатиладиган агентлик хизматларининг турлари мисоллар ёрдамида очиб берилган.