(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Mazkur maqolada Buxoro viloyatining Qorovulbozor tumanining iqtisodiy-geografik rivojlanish xususiyatlari tahlil qilingan. Tumanning geografik o‘rni, tabiiy resurslari, sanoat va qishloq xo‘jaligi tarmoqlarining rivojlanishi hamda ekologik muammolari ilmiy manbalar asosida yoritilgan. Shuningdek, hududning iqtisodiy salohiyati va istiqboldagi rivojlanish yo‘nalishlari ko‘rsatib berilgan.