(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ushbu maqolada Oʻzbekistonda qurilish mahsulotlari ishlab chiqarish korxonalarida strategik boshqaruvni tashkil etish masallari va uning tarkibiy qismlari tahlil qilingan hamda xorijiy olimlar hoyalari asosida ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.