(untitled) (International Congress on Economics, Management and Business Studies, 2026)
Ушбу мақолада божхона органлари ходимларининг касбий салоҳиятини оширишда қайта тайёрлаш ва малака ошириш тизимини такомиллаштиришнинг назарий ва амалий жиҳатлари таҳлил қилинган. Шунингдек, замонавий таълим технологиялари, рақамлаштириш, компетенциявий ёндашув ва халқаро тажрибалар асосида малака ошириш механизмларини ривожлантириш бўйича таклифлар ишлаб чиқилган.