MAHALLIY SOLIQLARNING YIGʻILUVCHANLIK DARAJASINI OSHIRISH ISTIQBOLLARI (World Conference on Agricultural and Earth Sciences, 2026)
Mahalliy soliqlarning yigʻiluvchanlik darajasi soliq majburiyatlarining qay darajada aniq va oʻz vaqtida toʻlanganini ifodalovchi iqtisodiy koʻrsatkichdir. Umumiy tarzda quyidagi formula boʻicha hisoblanadi