(untitled) (World Conference on Agricultural and Earth Sciences, 2026)
Мақсад: Қуйидаги изланиш мақсади турли этиопатогенезли бир томонлама овоз бойламлари парез/параличида юзага келадиган дисфонияларни реабилитация мақсадида фонеатрик машқларни ўтказиш.