XOSIYAT RUSTAMOVA SHE’RLARIDA QO‘LLANGAN ANTITEZALAR LINGVOSTILISTIKASI (Global Conference on Medical and Health Sciences, 2026)
maqolada Xosiyat Rustamova she’rlarida qo‘llangan antiteza lingvostilistik jihatdan tahlilga tortilgan.
Keywords: lingvostilistik tahlil, antiteza, poetik sintaksis