(untitled) (World Conference on Engineering and Technological Sciences, 2026)
Ushbu tezisda loyiha boshqaruvi tizimida tanlov mexanizmlarining nazariy asoslari tahlil qilingan. Tanlov mexanizmlarining mazmun-mohiyati, ularning loyiha samaradorligini ta’minlashdagi o‘rni hamda qaror qabul qilish jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, tanlovga ta’sir etuvchi asosiy omillar, jumladan loyiha murakkabligi, risk darajasi, tranzaksiya xarajatlari va boshqaruv muhitining xususiyatlari tahlil etilgan.