O’TKIR HOSHIMOV ASARLARIDA MUALLIF FALSAFASI (Symposium on Natural and Applied Sciences, 2026)
Ushbu maqolada O’tkir Hoshimov asarlaridagi falsafiy qarashlari tahlilga tortildi. Inson vа uning hаyoti hаqidаgi fаlsаfiy o‘ylаri hаmdа ulаrning yangichа tаlqini yozuvchi ijodida kuzatildi.
Keywords: badiiylik, obraz, falsafa, jamiyat, publisistika, adabiyot, ma’naviy, muallif.