(untitled) (Symposium on Natural and Applied Sciences, 2026)
Ushbu maqola O`zbekiston xalq rassomi Rahim Ahmedovning ijodiy faoliyati, uning o`zbek tasviriy san`atidagi uni hamda portret janri rivojiga qo`shgan hissasi tahlil qilinadi. Rassom asarlarining badiiy va psixologik xususiyatlari,milliy ruh va inson kechirmalarini aks ettirishdagi mahorati yoritiladi. Shuning dek,Rahim Ahmedov ijodining bugungi san`at taraqqiyotidagi ahamiyati ochib beriladi.