(untitled) (Symposium on Natural and Applied Sciences, 2026)
Ushbu maqolada raqamli platformalar asosida bo‘lajak ingliz tili o‘qituvchilarining kasbiy kompetentligini rivojlantirish metodikasi tahlil qilinadi. Zamonaviy pedagogik tadqiqotlar kompetensiyaviy yondashuv va raqamli texnologiyalarni birlashtirish zarurligini ko‘rsatadi. Raqamli platformalar pedagogik jarayonni interaktiv, individual va ijodiy shaklda tashkil etishga imkon berib, talabalarning mustaqil faoliyatini faollashtiradi. Tadqiqot metodik va texnologik komponentlarning uzviy integratsiyasini asoslab, innovatsion pedagogik yondashuvlar yordamida raqobatbardosh va yuqori malakali ingliz tili o‘qituvchilarini tayyorlashning ilmiy asoslarini taqdim etadi.