ЁШЛАРДА ЖАМОАВИЙ-ЛИДЕРЛИК КОМПЕТЕНТЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДА МАВЖУД БЎЛГАН МУАММОЛАР ВА УЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Олий таълим тизимида рақобатбардош, жамоада ишлай оладиган ва стратегик ташаббус кўрсатишга қодир мутахассисларни тайёрлаш бугунги куннинг энг долзарб вазифаларидан биридир. Шахс камолотида етакчилик сифатлари фақатгина индивидуал хусусият бўлмай, балки ижтимоий муҳит, таълим муассасасининг ташкилий тузилмаси, оилавий ва этномаданий омиллар билан узвий боғлиқликда шаклланади.