DARSLIKLARNING O’QUVCHIGA MA’NAVIY QADRIYATLAR ORQALI TA’SIR KO’RSATUVCHI TARBIYAVIY VAZIFASI (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur tezisda darsliklarning metodik xususiyatlari, ta`lim konsepsiyasining darsliklarda joriylanishi masalalari yoritilgan. Darsliklardagi matnlarning standart talabi asosida yaratilishi hamda ularda savol va topshiriqlarning turli usul va vositalarda keltirilishining uslubiy xususiyatlari bayon etilgan.
Keywords: Metodologiya, milliy o’quv dasturi, ta`lim konsepsiyasi, variativ o`quv dastur, tanqidiy fikrlash.