BOLALAR ADABIYOTI VOSITASIDA O‘QUVCHILARDA BADIIY-ESTETIK QOBILIYATNI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDA FOYDALANISH (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada bolalar adabiyoti vositasida o‘quvchilarda badiiy-estetik qobiliyatni rivojlantirishda zamonaviy ta’lim texnologiyalari haqida aytib o‘tiladi. Shuningdek, badiiy asarlar orqali o‘quvchida kreativ firlash, estetik didning rivojlanishi hamda raqamli texnologiyalar orqali ta’lim samaradorligini oshirish haqida aytilgan.
Keywords: kreativlik, yondashuv, raqamli texnologiya, axloqiy qoidalar, estetik did, ilmiy tafakkur.