ВИТИЛИГОЛИ БЕМОРЛАРДА ХОРОИДЕЯ ВА РЕТИНАЛ НЕРВ ТОЛАЛАРИ ҚАТЛАМИНИНГ EDI-ОКТ ЁРДАМИДА БАҲОЛАНИШИ (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Витилиго билан оғриган 24 нафар бемор ва 20 соғлом назоратда EDI-ОКТ ва ОКТ-ангиография кўрсаткичлари ўрганилди. Беморларда субфовеал хороидея қалинлиги (СХҚ) 21,3% га (p