ONA TILI DARSLARIDA LOYIHA TEXNOLOGIYASI NEGA KERAK? (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur tezisda ona tili darslarida loyiha texnologiyasidan foydalanishning o‘rni va ahamiyati, loyiha faoliyatining mazmun-mohiyati yoritiladi.
Keywords: loyihalashtirish, o‘quv-loyihaviy faoliyat, loyiha bosqichlari, og‘zaki va yozma nutq, ijodkorlik, kreativ fikrlash.