G‘AFUR G‘ULOMNING “YODGOR” QISSASIDA INSON TAQDIRI VA OBRAZLAR TAHLILI (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur maqolada G‘afur G‘ulomning XX asr o‘zbeklar hayoti, ijtimoiy holati, ilm bilan baxtga erishish masalasi, insonlar taqdirining turli rakurslardagi ko‘rinishi, davr, zamon, makon tushunchalari ask ettirilgan asari haqida so‘z yuritiladi.
Keywords: qissa, badiiy tafakkur, inson taqdiri, xarakter.