(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
ushbu maqolada harbiy ta’limning kechasi, buguni va kelajagi xususida fikr yuritiladi. Bundan tashqari maqolada tashqi va ichki siyosiy omillar ta’sirida transformatsiyasi masalasi va uning yechimlariga o‘ziga xos holda yondashilgan.