(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur tezisda darsliklarning metodik xususiyatlari, ta`lim konsepsiyasining darsliklarda joriylanishi masalalari yoritilgan. Darsliklardagi matnlarning standart talabi asosida yaratilishi hamda ularda savol va topshiriqlarning turli usul va vositalarda keltirilishining uslubiy xususiyatlari bayon etilgan.