(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada bolalar adabiyoti vositasida o‘quvchilarda badiiy-estetik qobiliyatni rivojlantirishda zamonaviy ta’lim texnologiyalari haqida aytib o‘tiladi. Shuningdek, badiiy asarlar orqali o‘quvchida kreativ firlash, estetik didning rivojlanishi hamda raqamli texnologiyalar orqali ta’lim samaradorligini oshirish haqida aytilgan.