(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur tezisda o‘quvchilarning kasbiy sifatlarini shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritilgan. Zamonaviy mehnat bozori sharoitida mutaxassisning nafaqat kasbiy bilimga, balki mas’uliyatlilik, tashabbuskorlik, kommunikativlik va mustaqil fikrlash kabi sifatlarga ega bo‘lishi zarurligi ilmiy jihatdan asoslangan. Shuningdek, kasbiy sifatlarni shakllantirish jarayoniga ta’sir etuvchi psixologik va pedagogik omillar, mavjud muammolar hamda innovatsion pedagogik texnologiyalarning ahamiyati tahlil qilingan.