(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablarining 5-sinf o‘quvchilariga tasviriy san’at darslarida “O‘zbekiston rassomlari” mavzusini o‘qitish metodikasi yoritilgan. O‘quvchilarda milliy san’atga qiziqish uyg‘otish, estetik tafakkurni rivojlantirish hamda amaliy rasm ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish yo‘llari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari innovatsion metodlardan foydalanish samaradorligini ko‘rsatadi.