(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf yoshidagi bolalarda badiiy-estetik qobiliyatni rivojlantirish ta’lim-tarbiya jarayonining muhim qismi ekanligi, maktab ta’lim tashkilotlarida uni amalga oshirish holatlari aytilgan.