(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur tezisda ona tili darslarida loyiha texnologiyasidan foydalanishning o‘rni va ahamiyati, loyiha faoliyatining mazmun-mohiyati yoritiladi.