(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy harbiy mojarolarda radiatsion, kimyoviy xavfli obyektlarda avariya oqibatlarini bartaraf etishda RKB muhofaza bo‘linmalarini qo‘llashdagi muammolar va ularning yechimlariga oid savollar yoritilgan.