(untitled) (International Conference on Education, Psychology and Humanities, 2026)
Mazkur maqolada muhandislik grafikasi fani o‘qituvchilarining interaktiv do‘skalardan foydalanish kompitenti, yuzaga keladigan muammo va uning yechimlari ko‘rsatilgan bo‘lib, elektron do‘skalar bilan ishlash orqali o‘qitish samaradorligini oshirish haqida tavsiyalar keltirilgan.